Tehnologia inverter

Cuvantul inverter observat la numele anumitor produse este capacitatea unitatii de a regla continuu fuluxul de transfer termic prin modificarea vitezei compresorului ca raspuns la cererea de racire.

 

Aparatele de aer conditionat traditionale utilizeaza un compresor care lucreaza la capacitate maxima sau este inchis periodic pentru regularizarea temperaturii unei camere. Un termostat este utilizat pentru a asigura temperatura aerului ambient si pentru a porni compresorul cand temperatura ese [rea departe de cea dorita.

O modalitate alternativa pentru a satisface aceasta variabila cerere de racire este modularea capacitatii compresorului. Un compresor pentru un aparat de aer conditionat are doua componente: o parte mecanica (compresorul propriu-zis) si o parte electrica (motorul ce il pune in functionare).Oricare dintre componente poate fi utilizat pentru a modula capacitatea.

La compresoarele digitale scrollurile mecanice ale mecanismului de compresie sunt controlate sa varieze in timp ce motorul electric functioneaza la viteza constanta. Cealalta metoda de a controla viteza compresoarelor prin diverse moduri.

Aparatele de aer conditionat Inverter utilizeaza o unitate de frecventa variabila pentru a controla viteza motorului si a compresorului. Unitatea de frecventa variabila utilizeaza un redresor pentru a converti curentul alternativ de la intrare in curent continuu si apoi utilizeaza variatia marimii pulsului curentului continuu in cadrul unui inverter pentru a produce curent alternativ la frecventa dorita.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.