Despre instalarea aerului conditionat

Executarea unei singure gauri in peretele exterior pentru aparat monosplit respectiv doua gauri pentru aparat dublusplit.

Amplasarea unitatii exterioare si unitatii interioare in limita traseului frigoritic de 3m sau 6m. Instalarea se va face respectand legislatia in domeniu. Nu se perforeaza stalpi de beton sau grinzi si nimic din ceea ce pune in pericol rezistenta cladirii si siguranta membrilor echipei de instalare.

 

Unitatea exterioara se fixeaza pe perete cat mai aproape de cea interioara si doar intr-un loc accesibil pentru interventii si montare.

Montajele care necesita utilizarea schelelor, scarilor in trei trepte sau a alpinistilor nu fac parte din instalarea standard.

Traseul frigorific trebuie badijonat.

Efectuarea probelor de functionare si explicarea principalelor facilitati ale acestuia este o etapa.

Inverterul isi amortizeaza investitia de multe ori prin imbunatatirea onfortului. Un sistem de aer conditionat cu inverter isi regleaza continuu randamentul de incalzire si racire pentru a il putea corela cu temperatura din camera, imbunatatind astfel nivelul de confort. Inverterul reduce timpul de pornire al sistemului prin urmare se ajunge mai repede la temperatura solicitata a camerei. Imediat ce temperatura corecta este atinsa inverterul garanteaza mentinerea ei constanta.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.