De ce aveti nevoie de un aparat de aer conditionat?

Se spune adesea ca aparatul de aer conditionat nu este sanatos, opinie formata din cauza montarii gresite si utilizarii neadecvate. Cand cumparam unul, nu ar trebui sa pierdem din vedere functia lui esentiala. Urmarim sa asiguram locuintei noastre un confort termic – temperaturile fie prea ridicate, fie prea scazute, foarte asemanatoare cu vremea de afara, nu constituie nici pe departe ceva de dorit intr-o locuinta.

 

Aproape indiferent de clima, este greu sa traim si sa functionam normal in spatii neclimatizate. Cei patru parametri pe care vi-i asigura produsul de climatizare ideal vor fi deci: racirea, incalzirea, umidificarea si ventilarea spatiilor.

Chiar daca mi veto folosi pe timp de iarna aparatul de aer conditionat este important sa stiti ca va fi mai rentabil primavara si toamna, cand temperatura de afara nu scade sub 7 grade, comparativ cu incalzirea.

Majoritatea populatiei prefera din motive financiare sa foloseasca asa zisele splituri care sunt mai ieftine si sunt compuse din doua piese diferite: evaporatorul si condensatorul. De principiu spliturile sunt destinate utilizarii intr-o singura incapere si in general acopera nevoile unei singure persoane. Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.