Cum sa alegeti un aparat de aer conditionat?

Cum sa alegeti un aparat de aer conditionat? Inainte de a alege un aer conditionat trebuie sa luati in considerare mai multe elemente.

Inainte de a alege un aer conditionat trebuie sa luati in considerare mai multe elemente. Nu este important intotdeauna sa va luati un aer conditionat cu o capacitate mai mare.

Un aparat de aer conditionat prea mic nu va avea capacitatea de a raci o incapere mare. De cealalta parte un aparat de dimensiuni prea mari va raci o incapere mult mai repede, dar nu va resui sa reduca umiditatea suficient de mult.

 

In afara de faptul ca va irosi o cantitate mare de nergie acesta va crea o senzatie neplacuta celor din camera.

Orice camera de dimensiuni mici dar cu o inaltime mai mica de 3 m nu va beneficia in niciun fel de pe urma unui aparat mai mare. In schimb se poate opta pentru doua modele de dimensiuni mici. Plasarea pe hol a acestora pentru a raci un intreg apartament nu se recomanda din moment ce temperatura se va raci foarte repde si se vor opri inainte ca aerul rece sa ajunga si in alte incaperi.

Daca doriti sa economisiti bani utilizand un dispozitiv eficient tehnologia inverter va poate fi utila. Datoria acesteia aparatul va porni la putere maxima, va aduce temperatura la nivelul dorit moment in care va rula din ce in ce mai putin, dar suficient car sa mentina temperatura optima. Dupa cate se pare principalele avantaje ale unei astfel de tehnologii sunt consumul de enrgie cu 30% mai mic si zgomotul redus.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.