Cum functioneaza tehnologia inverter

Cum functioneaza tehnologia inverter, Eliminarea ciclurilor de pornire-oprire mareste eficienta, prelungeste durata de viata a componentelor,

Eliminarea ciclurilor de pornire-oprire mareste eficienta, prelungeste durata de viata a componentelor, si ajuta la eliminarea marilor fluctuatii in sarcina asupra sursei de alimentare. In cele din urma, acest lucru face ca aparatul de aer conditionat Inverter sa fie mai putin predispus la defectiuni, sa consume mai putin, iar compresorul de afara este in general mult mai silentios decat cel de la aparatele clasice.

 

Daca pe la ineputul anilor 90 aparatele Inverter aveau unele dezavantaje acestea au fost in mare parte depasite, pierderile la conversie sunt mult mai mici si filtrele suprima cea mai mare aprte a interferentei electromagnetice generate de invertere. Ruland capacitatea maxima, un compresor ofera cea mai buna eficienta si depaseste inverterele. Aparatele de aer conditionat Inverter sunt foarte utile in medii unde o sarcina partiala este necesara, pentru ca acestea sunt semnificativ mai eficiente in astfel de situatii.

Pentru gospodariile conventionale, in care fiecare unitatea exterioara este conectata la o singura unitate interioara dedicata aparatele Inverter sunt opriunea preferata pentru ca o sarcina partiala este preferata in aceste situatii.

Pentru gospodariile conventionale in care fiecare unitate exterioara este conectata la o singura unitate interioara dedicata, aparatele inverter sunt optiunea preferata, pentru ca o sarcina partiala este necesara deoarece acestea sunt semnificativ mai eficiente in astfel de situatii.

Pentru gospodariile conventionale in care fiecare unitate exterioara este conectata la o singura unitate interioara dedicata, aparatele inverter sunt optiunea preferata pentru ca o sarcina partiala sa fie preferata in aceste situatii.

Cheltuielile initiale un pic mai mari sunt compensate de facturile la la energie mai scazute . Pentru instalatii moderne in care unitatea exterioara este conectata la mai multe untitati interioare exista posibilitati mult mai bune disponibile.

Tehnologia inverter este utilizata pentru o gama larga de aparate de uz casnic inclusiv cuptoare cu microunde, masini de spalat si asa mai departe.