Service aer conditionat Timisoara

Service aer conditionat Timisoara, Aparatele de aer conditionat au o structura extrem de complexa, structura complexa

Aparatele de aer conditionat au o structura extrem de complexa, structura complexa, ce realizeaza racirea aerului din incapere pe baza unui sistem de circuite ce functioneaza pe principiul fundamental al transferului de caldura de la o zona calda spre unarece. Este foarte important ca acest sistem complex functioneaza la parametrii maximi numai daca au loc procese de revizie si intretinere periodica.

 

Cititi mai multe despre aparate de aer conditionat.

Altfel, sistemul se poate defecta, si poate duce la consumuri anormale de energie datorat suprasolicitarii si in final, genereaza costuri mai mari la energie si reparatia defectiunilor care apar inevitabil daca intretinerea nu are loc.

Service aer conditionat Timisoara

Pentru mai multe informatii accesati paginile intretinere aer conditionat, sfaturi aer conditionat si cum se intretine aparatul de aer conditionat.

Mentenanta aparatelor de aer conditionat:

Diminuarea riscurilor de imbolnavire. Fara a curata periodic filtrele si prefiltrele creste semnificativ riscul de imbolnavire din cauza microbilor, virusurilor si alergenilor care se strang in aceste filtre in urma purificarii aerului circulat.

Prelungirea duratei de functionare a aparatului de aer conditionat. Prin intretinere se prelungeste cu pana la 50% durata de viata a unui aparat de aer conditionat deoarece scade risul aparitiei defectiunilor.

Scad costurile si efortul financiar astfel: prin procedurile de mentenanta se corecteaza consumul anormal de energie electrica generate de suprasolicitari si utilizare inadecvata, determinand scaderea facturii la curent electric. Revizia periodica scade riscul de defectiuni care duc la costuri mari pentru inlocuirea pieselor strucate. Riscul de imbolnavire este mai mare in lipsa mentenantei.

Copii si mai ales bebelusii merita eforturile noastre de a ii proteja de factorii de mediu care pot sa le afecteze santatea. Cu toate acestea aparatul de aer conditionat nu reprezinta un risc pentru copii si nici pentru cei mici si nici pentru cei mari. Modelele de aparate de aer conditionat ce apartin noii genertii vin si cu diverse dotari care sunt menite sa ofere copiilor un somn linistit la temperaturi constante in incaperi fara umezeala.

Ingrijorarea parintilor in ceea ce priveste utilizarea aerului conditionat poate influenta starea de sanatate a copiilor dar si a adultilor in momentul in care fluxul de aer este prea apropiat de ei. Camerele copiilor vor trebui sa fie protejate in sensulacesta si se recomanda sa pozitionam aparatul la inaltime in in locuri cat mai ferite. Peretele unde se pune biroul scolarului ori partea opusa a patului ar trebui evitate.

Reglarea temperaturilor si a vitezei pentru ventilator este de asemenea foarte importanta. Temperaturile care sunt recomandate pentru camera copilului sunt de 23-24 de grade vara si pana la 26 de grade iarna. Diferenta de temperatura care exista intre incaperile unui apartmanet sau ale unei case nu ar trebui sa difere mult. Viteza ventilatoarelor va trebui sa fie pastrata la cele mai joase trepte.

Curatarea in mod periodic a aparatului si curatarea saptamanala a aparatului de aer conditionat este esentiala. Filtrele sunt elemente importante care ne ajuta sa purificam aerul din incapere in asa fel incat filtrele sunt curate isi indeplinesc mai usor scopul. Aerisirea camerelor unde se foloseste aparatul de aer conditionat este vitala. O doza de aer proaspat ne ajuta organismul sa se invioreze.

Se recomanda aer express clientilor sai pentru a imbunatati stilul de viata al copiilor alegand un aparat de aer conditionat cu sisteme de purificare ale aerului. Bacteriile, virusii si germenii nedoriti se pot elimina si o temperatura constanta ne ajuta sa pastram un sistem respirator sanatos. Cel mai performant sistem de purificare a aerului este sistemul pe care il au aparatele moderne. Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.