Aparate de aer conditionat Timisoara

Aparate de aer conditionat Timisoara. Daca doriti un randament maxim de la aparatul de aer conditionat puteti alege tehnologia inverter.

Daca doriti un randament maxim de la aparatul de aer conditionat puteti alege tehnologia inverter. Esenta functionarii acestor aparate sta in proprietatea acestora de a modula capacitatea de racire/incalzire. Capacitatea este maxima la pornirea aparatului pentru a aduce rapid temperatura la valoarea aleasa, apoi scade gradual pana la nivelul necesar care asigura doar mentinerea temperaturii la valoarea setata.

 

Cititi mai multe despre aparate climatizare.

Avantajele unui astfel de aparat de aer conditionat sunt evidente: consumul energetic este redus cu aproximativ 30% fata de cel al unui aparat de aer conditionat obisnuit, temperatura dorita se atinge mult mai repede, nivelul de zgomot al unitatii interne este cu mult redusa, zgomotele de pornire si oprire sunt eliminate si se asigura randament si pe functia de incalzire.

Aparate de aer conditionat Timisoara

Pentru mai multe informatii accesati paginile sfaturi utilizare aer conditionat, sfaturi aer conditionat si consum aer conditionat.

Pentru aparatele de aer conditionat este foarte important si sistemul de filtrare care are de asemenea un rol important deoarece retine praful si impuritatile din aerul din incapere. Toate aparatele de aer conditionat au un filtru de praf care nu se consuma in timp si nu trebuie inlocuit periodic deoarece este lavabil.

Aparatele de aer conditionat asigura un confort termic ideal utilizatorilor insa medicii recomanda cu atentie utilizarea sporita a acestora in situatia in care utilizatorul intra si paraseste frecvent incaperea climatizata. In acest caz temperatura din spatiul climatizat trebuie setata in asa fel incat sa fie cu cel mult 10 grade mai mica decat temperatura exterioare deoarece schimbarile frecvente si bruste de temperatura pot cauza probleme de sanatate.

Daca aparatul de aer conditionat este utilizat in mod propice, acesta poate sa previna alergiile, crizele de astm si afectiunile respiratorii cauzate de poluare datorita filtrelor care inmagazineaza praf, polen si alte impuritati din aer.

Montata pe pereti sau la ferestre instalatia de aer conditionat este o foarte buna optiune pentru flexibilitate, accesibilitate si usurinta de instalare. Daca doriti sa raciti doar o camera puteti amplasa un aparat de aer conditionat care sa incalzeasca doar o portiune din casa.

Dupa ce ati decis in care parte din casa veti monta aerul conditionat atunci veti dori sa masoare acest domeniu. Veti dori sa se masoare si inaltimea plafoanelor in asa fel incat sa puteti sa calculati cati metri cubi de aer sunt necesari.

Daca puneti aerul conditionat in dormitor veti avea nevoie de fereastra sau de usi pentru iesire.

Instalarea corecta a aerului conditionat e cruciala pentru a functiona impecabil. Curiozitatea publicului va creste cu atat mult cu cat acestia vor vedea ca foarte multe dintre defectiunile aerului conditionat sunt cauzate de instalatii defectuoase. Amplasarea unitatii in locuinta este una din preocuparile pe care le au clientii si de aceea am decis sa clarificam cele mai importante aspecte care sunt legate de montajul si de locul ideal al acesteia.

Instalarea aparatului de aer conditionat presupune si efectuarea unor operatiuni standard, care sa fie adaptate la nevoile clientilor si la posibilitatile pe care le ofera locuinta. Persoanele care sunt interesate de cumpararea unui aparat de aer conditionat vor trebui sa stie ca acesta e format din doua unitati: una interioara sau una exterioara. Acestea sunt conectate printr-un traseu frigorific vidat inainte.

Pozitia unitatii interne, aparatul de aer conditionat trebuie sa ofere un flux cat mai uniform in incaperea unde va fi instalat. Locatia unitatii trebuie sa se afle la inaltimea optima astfel incat sa incalzeasca si sa raceasca spatiul rapid.

Instalarea corecta de evacuare a furtunului de evacuare avand in vedere normalitatea procesului de evacuare a condensului, un furtun de evacuare este absolut necesar. Acesta trebuie sa se sesizeze oblic fata de unitate, fiind curatat si desfundat pe tot parcursul anului.

Persoanele specializate in montajul aparatelor de aer conditionat pot sa ofere sfaturi cu privire la utilizarea cat mai corecta si la intretinerea aparatelor, pe timp de iarna au pe timp de vara. Echipa noastra de profesionisti poate sa indrume clientii datorita experientei vaste din domeniu si datorita uneltelor si aparatelor moderne.