Despre noi

S.C. ROMTEST S.R.L. este o societate romaneasca ce activeaza in Timisoara in domeniul instalatiilor de climatizare, inca din anul 1992.

Romtest este un partener de traditie al companiei DAIKIN, distributia produselor ei facand din Romtest un promotor al calitatii in domeniul climatizarii.

Experienta deosebita si echipa de specialisti Romtest constituie fundatia cea mai solida pentru constructia unor relatii durabile cu clientii, garantate de onestitate, profesionalism si siguranta.

Apelati cu incredere la serviciile Romtest si veti beneficia de consultanta specializata in evaluarea si dimensionarea corecta a detaliilor cererii dumneavoastra. Romtest va ofera solutii calibrate dupa rentabilitatea, fiabilitatea si confortul dorit.

Una dintre principalele valori ale Romtest este calitatea serviciilor prestate. Garantia calitatii este data de profesionalismul echipei de executie si service, o echipa alcatuita din specialisti cu experienta diversificata in domeniu. Gama de servicii Romtest este conceputa pentru a va creste nivelul de confort intr-un mod rapid, curat si eficient.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Gasirea de solutii complexe de climatizare pentru spatiile dumneavoastra.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.