Aer conditionat inverter Timisoara


servicii

Auzim tot mai des vorbindu-se despre aparate de aer conditionat cu si fara inverter si multi ne intreaba ce este acela un inverter si daca se poate atasa unui aparat de aer conditionat normal.

Cititi mai multe despre aer conditionat.

Ei bine, inverter nu este o componenta atasabila ci o tehnologie diferita si noua, pentru aparatele de aer conditionat ce se defineste prin insusirea de a modula capacitatea in functie de nevoia de racire sau incalzire, tehnologie care are drept rezultat un consum mult mai mic de energie al aparatelot.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile cum functioneaza aparatele inverter, tehnologia inverter si despre aparate inverter.

Aer conditionat inverter Timisoara

Aparatele de aer conditionat traditionale utilizeaza un compresor ce lucreaza pe principiul pornit-oprit pentru regularizarea temperaturii unei camere. Sa presupunem ca aparatul de aer conditionat este utilizat vara pentru racirea incaperilor. La pornirea aparatului compresorul functioneaza si porneste la capacitate nominala incepand sa raceasca incaperea.

Tehnologia inverter reduce consumul de energie al aparatelor de aer conditionat cu minim 30% raportat la cele conventionale, acestea fiind mult mai silentioase, eliminandu-se zgomotul neplacut de pornire-oprire.

Datorita particularitatilor sale, tehnologia inverter permite asigurarea unui randament mai bun al aparatelor pe functie de incalzire in timpul iernii.

Sunt motove suficiente pentru a cumpara un aparat de aer conditionat cu tehnologie inverter in special in cazul utilizarii intensive atunci cand se fac economii importante de energie, in multe tari fiind interzista comercializarea aparatelor clasice.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.